Een op en top Amsterdams Café
+31(0)20 625 8215 | CONTACT |

Klassiekers - Breakfast & Baguettes - Lunch

Klassiekers - Breakfast & Baguettes - Lunch

Vanaf ‘s ochtends 9:00 uur kun je bij van Leeuwen uitgebreid ontbijten met een goeie bak (op Italiaanse wijze gebrande) koffie uit de buurt. Geniet van de perfect afgebakken croissants, echte verse jus (waar vind je ‘m nog), French toast of, voor de stevige trek, een full monty ontbijtje. Met op de achtergrond zachte jazz en de Keizersgracht, die langzaam oplicht door de opkomende zon. Fijn wakker worden. Ervaar het zelf.

Ben je meer een uitslaper en sla je het ontbijt liever over? Dat komt dan goed uit, want ook voor een lekkere lunch zit je bij Van Leeuwen helemaal goed. Geen laffe hap, maar goeie soepjes, broodjes en salades vol lokale liefde. Geniet van onze Ceasar Salad, garnalenkroketten van Holtkamp of verhoog je potentie met een gepocheerd eitje met verse spinazie en Bearnaise.

Bij mooi weer smaakt alles buiten op het terras nog beter. Liever een broodje ossenworst met Amsterdams zuur en ui, of een Club Sandwich en een biertje? Geen probleem. Ja, we blijven natuurlijk wel gewoon een Amsterdams Café.