Café van Leeuwen heeft zojuist opnieuw haar deuren moeten sluiten.
Maar geen zorgen!!! Ons raam staat wagenwijd open voor een goed gesprek of om een heerlijke kop koffie-broodjes-burgers-salades-flammkuchen-frietjes af te halen.

Aan bezorging doen wij ook (van woensdag tot zondag).

Alles is te bestellen via ons link adres hieronder en blijf op de hoogte van onze specials:

(of telefonisch)
020-6258215
Tot van Leeuwen!!!

Een op en top Amsterdams cafe.

Café van Leeuwen, typerend voor de Utrechtsestraat, heeft een fraai uitzicht op de Keizersgracht. ‘s Ochtends kun je er uitgebreid onbijten met een bakje koffie. Rond 12 uur is het er gezellig druk, want dan komt men hier lunchen. Er ligt veel accent op de lunch bij van Leeuwen, maar toch zou je Cafe van Leeuwen tekort doen als je het een ‘lunch cafétje’ zou noemen. Het is een op en top Amsterdams cafe, dat door de week tot 1 uur ‘s nachts en in het weekend zelfs tot 3 uur in ‘s nachts geopend is. Het is een gezellige smeltkroes van buurtbewoners, vaste klanten en passanten.

Bekijk menu

Ontbijt, lunch, diner

Vandaag de dag moet men in een gezellig bruin cafe ook hoogwaardig kunnen eten. De menukaart bij Cafe van Leeuwen van ontbijt tot en met diner gevarieerd en op en top verzorgd en gewoon lekker!

Sappige burgers

Onze burgers zijn erg geliefd bij onze gasten. De formule zit in de kwaliteit van de beef in combinatie met de juiste verse toppings. Kom hem proberen en beoordeel hem zelf!

De lekkerste koffie

De juist gemalen Arabica bonen, in combinatie met de ervaring van het bereiden van de koffie, maakt dat onze koffie goed in de smaak valt bij de kenners.

Catering van Leeuwen.

Heeft u een vergadering – iets te vieren – zin om lekker te borrelen – of lekker aan het varen door de grachten, maar geen zin of tijd om dat te organiseren? Café van leeuwen verzorgt dit voor u. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons.Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar om van uw dag een succes te maken!!

Bel ons via: +31(0)20 625 8215

Testimonials

What People are Saying

“A Great Find”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta.” Divi

“Fabulous food & flawless service”

“Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat. ” Bloom

“Another successful experience”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta.” Extra

“Speechless”

“Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat.” Monarch

voor de beste feesten

De bovenzaal huren

Onze bovenzaal kunt u afhuren voor evenementen, verjaardagen, borrels, etc. De bovenzaal is volledig afgesloten van de rest van het restaurant. Bel voor meer informatie of mail naar reserveringen@cafevanleeuwen.nl

Bel

van alles wat

Over ons.

Sinds mei 2001 zit in een van de leukste straten van Amsterdam, de Utrechtsestraat, Café van Leeuwen. Gesitueerd op de hoek met de Keizersgracht, biedt Café van Leeuwen een schitterend uitzicht over één van de mooiste grachten van Amsterdam. In Café van Leeuwen kan in de ochtend uitgebreid ontbeten worden. ’s Middags wordt de lunch geserveerd o.a. soep, salade en diverse belegde broodjes. Ook op ons terras kunt u hier heerlijk van genieten. s’Avonds is het café een smeltkroes van buurtbewoners, studenten en passanten.Dit gezellige buurtcafé biedt wekelijkse jazzconcerten, een uitgebreid menu en een bovenzaal met een uitzicht.  

Openingstijden

zondag t/m donderdag
van 08:30 t/m 01:00

vrijdag – zaterdag
van 08:30 t/m 03.00

Heeft u een vraag?

Mail naar

reserveringen@cafevanleeuwen.nl

of vul onderstaand formulier in:

Contactgegevens

Keizersgracht 711HS,

1017 DX Amsterdam

Volg ons op Facebook